Gijzeling in Bree

Woensdagochtend 2 oktober omstreeks 08.00 uur vond in een woning op de Groenstraat in Bree, op de grens met Kinrooi, een home-invasion plaats. Twee gemaskerde mannen overvielen de 30-jarige bewoner. Ze bedreigden hem met een mes en bonden hem vast. Ondertussen gingen de overvallers aan de haal met geld en documenten. De bewoner kon zichzelf na afloop bevrijden en liet de hulpdiensten verwittigen. De man raakte niet gewond.

Politie CARMA kwam ter plaatse voor de eerste vaststellingen. Het gerechtelijk labo voerde een sporenonderzoek uit. Het verdere onderzoek naar de omstandigheden gebeurt door de Federale Gerechtelijke Politie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *