Grensland Actueel naar een nieuw platform

 
Telefoon tablet website Grensland Actueel

Het komend weekeinde zal de website van Grensland Actueel verhuizen naar een ander platform. Als bezoeker van de site zul je van de verhuizing niet veel merken. Enkel het feit dat er eventjes geen actueel nieuws gebracht wordt op de website zal opvallen.

“Omdat we dagelijks vele bezoekers krijgen, dient onze infrastructuur aangepast te worden”, aldus Roland Thijssen, voorzitter van de vzw België-Nederland Media Groep, waar Grensland Actueel onderdeel van uitmaakt. “Belangrijk nieuws zal via de sociale mediakanalen van ons gecommuniceerd worden”, zo vervolgt voorzitter Thijssen.

Met de verhuizing naar het nieuwe platform zal de actualiteitensite voor de grensstreek nog sneller kunnen inspelen op nieuws en actualiteiten. “Los van de infrastructuur staat het feit dat we graag enkele enthousiastelingen erbij willen hebben. We zoeken vrijwilligers die het leuk vinden op zoek te gaan naar nieuws en hierover willen schrijven, fotograferen of filmen”, aldus Roland Thijssen. Geïnteresseerden kunnen geheel vrijblijvend contact opnemen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *