Grenslaup 52 kondigt zich aan

 

De 52e Grenslaup Vosseven staat gepland voor zondag 20 oktober 2019. Het toeval wil, dat de 52 het omgekeerde is van 25. De 25 staan voor het aantal jaren dat de Grenslaupers in 2019 bestaan.
Daarom is er voor gekozen om de deelname aan deze 52e editie geheel gratis. Wel dient er een inschrijfformulier ingevuld te worden.

De aanvang is om 10.00 uur voor alle afstanden en deelnemers. Vier met kleuren aangegeven en uitgezette parcoursen zijn beschikbaar, wit (1,1 km), geel (3,2 km), blauw (3,7 km), rood (5,6 km). Maximaal 1½ uur lang kunnen deze rondes gebruikt worden om hard te lopen. Welke ronde of ronden je loopt is niet van belang, die keuzes maak je als deelnemer zelf.

Inschrijven vanaf 09.00 uur bij Natuurlijk Genieten ‘Nieuw Vosseven’ aan de Lochtstraat 28 in Stramproy. Deelname deze keer geheel gratis.

Start is op de zandweg achter bungalowpark Vosseven. Er wordt geen uitslag opgemaakt. Klok is wel aanwezig om finishtijd aan te geven. Indien gewenst ontvangt men na het finishen een tijdbriefje met de gelopen tijd en datum. Afstand kan zelf ingevuld worden. Tijdcontrole tot 11.30 uur

Ook deze keer worden vooraf drie waardebonnen van Natuurlijk Genieten ‘Nieuw Vosseven’ en 2 Walter Wallets verloot onder de deelnemers. Onder degenen die 8, 9 of 10 keer in een seizoen hebben deelgenomen worden in juni 2020 2 diner-bonnen van € 50,00 p. st. verloot.

Wandelen is ook mogelijk. Vanaf Natuurlijk Genieten voeren diverse wandelroutes door de fraaie, bosrijke grensregio. Parkeerruimte is ruim voldoende voorhanden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.