Lydia Peeters alsnog minister in nieuwe regering

 

Lydia Peeters uit Dilsen-Stokkem wordt alsnog minister in het nieuwe kabinet. Ze vervangt de eerder gepresenteerde Gwendolyn Rutten op de post Mobiliteit en Openbare Werken. Hierdoor zal Sofie Vandeweerd officieel burgemeester worden van Dilsen-Stokkem. Lydia Peeters was nog titel dragend burgemeester.

Open Vld heeft bekend gemaakt dat Peeters minister wordt. Bart Somers wordt bevoegd voor Samenleven en Binnenlands bestuur.

In de vorige regering trad Lydia Peeters toe als Minister van Energie en Begroting. In juli dit jaar kreeg ze het vice-premierschap toebedeeld en volgde ze Sven Gatz op als Minister van Cultuur, Media en Jeugd.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.