Maaseik trapt opnieuw en massaal tegen kanker

Drie maal is scheepsrecht dacht men bij Den Hôbbelige Stôp, een vriendenploeg uit Maaseik. Zij zullen voor de derde keer enthousiast deelnemen aan de 1000km tegen kanker. En deze keer met nog een ploeg meer.

Het eerste jaar was er 1 ploeg, vorig jaar 2 ploegen van Maaseik en in 2020 zullen er dat 3 zijn. Dat betekent ook dat er gezocht moet worden naar 3 maal het startbedrag van 5 500 euro of in totaal 16.500 euro om te mogen deelnemen aan deze actie van Kom op tegen Kanker.
Daarvoor gaat Den Hôbbelige Stôp opnieuw activiteiten organiseren, te beginnen met een muziekavond in De Sjruur op 9 november 2019. Daarnaast rekent de organisatie opnieuw op ondersteuning van sympathisanten. Zij kunnen sponsoren of doneren.

Meer informatie is online verkrijgbaar.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *