Maaseiker heiligdommen bij het Wawweleurke

Tijdens het volgende Wawweleurke, op 22 oktober 2019 om 14.30 uur in de bibliotheek van Maaseik, zal Luc Bleukx, medewerker van de Werkgroep Documentatie Maaseik, de aanwezigen vertellen over de Maaseiker Heiligdommen zoals de kapel van St. Jansberg, de H&R-kapel van Aldeneik en het Mariapark te Heppeneert.

Het zal weer een toffe namiddag worden, met een lekkere tas koffie, een koekje en veel gewawwel.

De organisatie vraagt documenten en foto’s ter aanvulling van het archief van de Werkgroep Documentatie en de bijhorende informatie af te geven. Alles wordt gescand en zo snel mogelijk aan de rechtmatige eigenaar terug bezorgd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *