Majoor Evanslaan Susteren krijgt make-over

De komende tijd wordt de Majoor Evanslaan in Susteren opgeknapt. Naar verwachting duren de werkzaamheden tot december dit jaar.

Het afgelopen jaar is in nauwe samenwerking met aanwonenden een verbeterplan voor de Majoor Evanslaan in Susteren opgesteld. Dit verbeterplan was noodzakelijk aangezien de huidige inrichting niet meer voldeed. Dit kwam voornamelijk door slechte verhardingen, overlast van bomen en gebrek aan parkeerruimte. Wethouder Peter Pustjens vindt het goed dat de straat onder handen wordt genomen: “Hiermee wordt de Majoor Evanslaan weer een mooie en leefbare straat waar het goed wonen is.”

De straat wordt heringericht waarbij nieuwe openbare verlichting, verhardingen, beplantingen en bomen worden aangebracht. Bij de keuze van het nieuwe groen wordt rekening gehouden het bevorderen van de biodiversiteit. De werkzaamheden worden uitgevoerd door Asfaltbouw BV en Vaessen Groen.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.