Malle Fratsen in Molenbeersel

De klucht ‘Malle Fratsen’, die Toneelgroep Weert brengt, zal op donderdag 7 nobember in GC ‘De Stegel’ in Molenbeersel worden opgevoerd.

De organisatie ligt in handen van OKRA Trefpunt Molenbeersel en is bedoeld voor zowel leden als niet-leden. De klucht in drie bedrijven zal donderdag 7 november om 13.30 uur te zien zijn.

Jaap Geersema zijn vrouw heeft hem verlaten en hij leeft als een verwaarloosde vrijgezel. Als hij op een ochtend, met een flinke kater wakker wordt gemaakt door een vreemde vrouw, is hij volkomen verbijsterd. Als er die dag meerdere vrouwen in zijn woonkamer verschijnen en dan ook nog een bemoeizuchtige zus langs komt, is hij het spoor volledig bijster. Kan Jaap blijven genieten van het vrijgezellenbestaan, of moet hij net als tijdens zijn huwelijk luisteren naar de vrouw(en)?

Kaarten voor deze voorstelling zijn in voorverkoop voor € 8,00 verkrijgbaar bij De Kiosk in Molenbeersel, Press & Paper Clips in Kinrooi, Jef Baens aan de Schoorstraat 8 in Kessenich en Mathy Moonen aan de Hogerstraat 48 in Molenbeersel. Aan de kassa kosten de kaarten € 10,00.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *