Modeltreinen beurs in Weert

Twee keer per jaar houdt de Model Spoorweg Vereniging Weert een beurs in Weert, waar de modelbouwer alles kan vinden voor zijn of haar fascinerende hobby.

Op 26 Oktober a. s bent u welkom om te komen kijken bij de verschillende handelaren of u net dat modelhuisje of locomotief vindt in het uitgebreide aanbod welke u al jaren naar op zoek bent. Ook zijn er, voor u en uw kinderen of kleinkinderen, modelbanen opgesteld en, hoe kan het ook anders in dit computertijdperk, helemaal computergestuurd zijn.

Thema’s zullen u meenemen in de wonderlijke wereld van de modelbouw. U bent van harte welkom op 26 oktober in buurtcentrum Moesel gelegen aan de Christinalaan 25 in Weert. De deuren zijn geopend van 10.00 uur tot 15.00 uur. Entree bedraagt 3 euro en kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.

Meer info is te vinden op de site van de Model Spoorweg Vereniging Weert: www.msvw.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *