Nieuwe opzet Dag van de Mantelzorg Maasgouw

De Dag van de Mantelzorg Maasgouw krijgt een nieuwe opzet. In plaats van een verwendag zijn er dit jaar twee culinaire feestavonden om mantelzorgers in Maasgouw in het zonnetje te zetten. De feestavonden zijn op verschillende locaties om een groter publiek de mogelijkheid te bieden aan te schuiven.

De avonden zijn gepland op dinsdag 5 november en donderdag 7 november. De eerste bijeenkomst is in ’t Baekerhoes in Brachterbeek. De tweede in ’t Leuke in Beegden. Het programma voor beide avonden is gelijk. Mantelzorgers krijgen een diner aangeboden. Ook is er een entertainmentprogramma met verschillende artiesten. Met de feestavonden wil de gemeente Maasgouw haar dank en waardering uitspreken richting mantelzorgers die dag in, dag uit klaarstaan voor een ander.

Alle geregistreerde mantelzorgers in de gemeente Maasgouw ontvangen begin oktober een uitnodiging voor de feestavond. Ook niet-geregistreerde mantelzorgers zijn van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden via Menswel.

Om de feestavonden vlekkeloos te laten verlopen, doet de organisatie een beroep op vrijwilligers om een handje te helpen. Het verzoek aan Maasgouwse verenigingen en organisaties om zich te melden om een of meer avonden een mantelzorger – die normaliter altijd klaar staat voor een ander – te laten genieten van een onbezorgde avond.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.