Opendeurdag Hello KATty

Kittenopvang Hello Katty uit Molenbeersel organiseert zondag 6 oktober een opendeurdag. “We willen graag mensen laten zien wat we zoal doen”, aldus initiator Mirjam Slegers.

Bij haar woning aan de Smeetsstraat 102 in Molenbeersel is het kitten pension gehuisvest. Hier vangt ze kittens op die worden gevonden, opgevangen als de moederpoes er niet meer is of als de kittens ergens gedumpt worden.

“Ik heb van kinds af aan altijd een passie gehad voor dieren. Het is in de loop der jaren gegroeid”, zo vertelt Mirjam Slegers. Er wordt voor vele kittens zorg gedragen. “Naast onze eigen opvang hebben we ook opvanggezinnen waar we diverse kittens hebben zitten”, zo vertelt Slegers.

De opvang kost veel geld. “We staan ooit op markten, vragen mensen om een vrijwillige bijdrage wanneer men katten komt brengen, en we hebben een veilingsite, naast het adoptiegeld”, aldus Mirjam Slegers.

Samen met enkele vrijwilligers en opvanggezinnen proberen ze ieder diertje te helpen. “Ik ben ontzettend trots op onze vrijwilligers”, zo geeft Mirjam aan. “We zijn ook altijd nog op zoek naar vrijwilligers als opvanggezin. “Geïnteresseerden kunnen contact met ons opnemen.”

De opendeurdag vandaag is nog tot 16.00 uur.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *