Pompoenwedstrijd Landelijke Gilde Rotem

Woensdag 6 oktober sloot het Landelijk Gilde Rotem gilde de pompoenwedstrijd 2019 af die in april startte met het uitdelen van de zaadjes. Vijftien kinderen streden mee voor de prijs voor zwaarste, dikste of mooiste pompoen.
Ondanks dreigende wolken en een matig windje kwamen alle kansmakers naar het LG-pleintje in het centrum van Rotem. Vijftien kinderen streden voor een landelijke prijs, verdeeld over drie categorieën: de zwaarste, de dikste of mooist versierde pompoen. Elke gezin kon meestemmen in deze laatste categorie. Verliezers waren er niet. De Landelijke Gilde Rotem bedacht elk aanwezig kind met een zakje, gevuld met een appel, een peer en een drinkbus met logo Landelijke Gilde. Er waren alleen maar tevreden gezichten te zien.

Volgend jaar kan weer meegestreden worden in een Landelijke Zonnebloemwedstrijd doorheen het hele dorp.

Foto: Lucien Hermans

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.