Pop-up museum in Stramproy over Indië

Bibliotheek bieb

De herdenking van de inzet van 57 Roojer jongens in de Oost (Nederlands Indië) heeft vele hartverwarmende reacties opgeleverd. Zowel van de oud-soldaten zelf, maar ook hun kinderen of kleinkinderen, broers, zussen of buren van toen, zo meldt de Dorpsraad van Stramproy. De zelf samengestelde expositie hierover kreeg ook veel lof. Vandaar dat de expositie wordt verplaatst.

In de bibliotheek van Stramproy kan iedereen nog eens rustig naar alle foto’s, teksten en platen kijken. Tevens werd vorige week het boek gepresenteerd over de Roojer jongens in de Oost, te koop bij de boekhandels in de regio.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *