PU10 van FC Maasland NO incasseert verlies tegen Elen met opgeheven hoofd

Na een mooi start van de competitie was standard Elen aan de beurt om te spelen tegen de PU10 van FC Maasland NO. Elen staat bekend om het mooie voetbal. Dit was dus ook te zien op het veld.

De jongens van de Kinrooise ploeg van trainer Seppe Janssen hadden het moeilijk met de voetballende kwaliteiten van Elen. Ze kwamen dus ook snel 1-0 achter. Maar de jongens bleven vechten voor elke bal. Hieruit ontstonden een paar kansen, maar de keeper van Elen stond altijd in de weg! Na een half uur spelen stond het 3-0. Na een mooie aanval van de Kinrooise jongens, kwam er een hoekschop. Jelle nam deze voor zijn rekening. Hij raakt de bal goed en gaat rechtstreeks binnen,3-1.

De jongens kregen hierdoor weer energie om door te gaan. Maar Elen bleef komen en bleef kansen creëren, maar Brent pakte uit met goede reddingen. De druk van Elen werd te groot waardoor er weer 3 goalen vielen. De Kinrooise jongens gaven het niet op en bleven doorgaan. Bernt kreeg de bal in de voeten aangespeeld, hij kapte zich goed vrij en schoot met links in de verre hoek. Stand 6-2.

“De jongens hebben gedaan wat ze konden”, aldus trainer Seppe Janssen van FC Maasland NO. Volgende week weer een nieuwe wedstrijd tegen Meeuwen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *