PU15 van FC Maasland NO wint 'vet' van Boorsem Sp

Afgelopen zondag kwam Boorsem sport op bezoek bij de U17 van FC Maasland NO in Kinrooi. Na 3 winst-matchen op rij wisten de spelers van de PU15 wat ze te doen stond.

De spelers kwamen dan ook goed uit de kleedkamer. De eerste 5 minuten zetten ze de tegenstander vast en creëerden ze enkele goede kansen maar een voorsprong bleef uit. Voetballend brachten ze helaas niet het verwachte spel zoals de afgelopen weken. Met als resultaat een 2-2 rust stand.

Na de pauze zagen de toeschouwers een herboren thuisploeg. De bal ging vlot van voet naar voet en doelpunten werden opeens wel gemaakt. Zo konden de Kinrooienaren een eindstand van 11-2 op het scorebord zetten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.