Robotmaaiers Sportpark De Siggert verliezen mesjes

Sinds maandagochtend 30 september zijn de robotmaaiers op het veld van Excelsior en KFC Hamont terug actief. De robotmaaiers aan voetbalterrein De Siggert blijven nog even op non-actief voor nazicht. De maaiers werden tijdelijk uit werking genomen omdat deze mesjes verloren.

Afgelopen week werden de vaste mesjes vervangen door flexibele. Volgens techniekers van de fabrikant zou het nieuwe type mesjes dit probleem moeten verhelpen. Er werden geen incidenten gemeld. Niettemin worden de robotmaaiers uitgerust met een magneet om het risico verbonden aan afgebroken mesjes te minimaliseren.

Binnen de Stad Hamont-Achel blijft er een continu opvolging van de situatie.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *