Samana Molenbeersel viert de Dag van de chronisch zieke mensen

Op 9 oktober mocht Samana Molenbeersel 92 mensen verwelkomen in de Stegel voor een gezellige en ontspannende dag. Samen vierden ze de Dag van de chronisch zieke mensen. Zo gaf de Samana-afdeling het startsein voor een nieuw seizoen na de zomeronderbreking.

Het inleidend bezinningsmoment werd voorgegaan door pastoor Luc. Tijdens deze viering werden ook de overleden Samana-leden van het afgelopen jaar herdacht. Hierna werden de aanwezigen door voorzitster Madeleine vriendelijk uitgenodigd om plaats te nemen aan tafel. Het eten werd verzorgd door Andy Deckers en was overheerlijk.

Intussen had de muzikale gast al plaats genomen achter zijn instrumenten en werden de Samana-leden verrast door muzikaal talent van eigen bodem, Peter Soloh uit Molenbeersel, die het beste van zichzelf gaf. Twee uur lang was iedereen in de ban van de bekende ‘oudere’ melodietjes die hij bracht. Iedereen kon naar hartenlust mee-swingen, klappen, dansen… geen tijd om een uiltje te knappen!

Na het optreden was er ook nog tijd om wat bij te kletsen bij een tas koffie met een lekker stukje zelfgebakken cake. Het deed deugd om zoveel mensen samen te zien genieten.

Volgende activiteit van Samana Molenbeersel: de ontspanningsnamiddag op 13 november.

Foto: Wiel Schepens

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *