Schepen licht beleidsplan toe aan UNIZO Maasmechelen

Deze week bracht schepen van lokale economie Herbert Coox van Maasmechelen een bezoek aan het bestuur van UNIZO Maasmechelen. Dit met een boeiende toelichting over het beleidsplan voor de komende jaren op economisch en toeristisch vlak.

Tal van veranderingen staan op til die ten goede zullen komen voor de Maasmechelaren maar ook specifiek naar de Maasmechelse ondernemers. Kernversterking is één van de streefdoelen waar in de nabije toekomst zeker op zal worden ingezet. Het bestuur van UNIZO Maasmechelen is tevreden met de eerste plannen en kijkt uit om samen met het schepencollege en in bijzonder schepen Herbert Coox Maasmechelen terug op de economische kaart te zetten.

Net voor de gemeenteraadsverkiezingen overhandigde UNIZO Maasmechelen een bundel met Ondernemers prioriteiten aan alle politieke partijen. “We zijn blij dat een aantal van onze prioriteiten mee worden opgenomen in de beleidsplannen van gemeente Maasmechelen” aldus Ward Conings, een tevreden voorzitter van UNIZO Maasmechelen.

Schepen Herbert Coox nam ook de tijd om te luisteren naar de bekommernissen en mogelijke voorstellen die het bestuur aangaf. De visie van de ondernemer is net dat ietsje vooruitstrevender.
UNIZO Maasmechelen zal in de komende jaren nauwgezet blijven toezien op de ontwikkelingen voornamelijk op economisch vlak en blijft ijveren voor een positief economisch klimaat in de gemeente Maasmechelen.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *