Scholen Campus Van Eyck en Limburgse Tennis Academie bouwen aan toekomst talentvolle jongeren

Jongeren die hun tennisvaardigheden verder willen ontplooien, kunnen dit doen zonder hun schoolloopbaan aan de kant te schuiven. Of omgekeerd. Door een nauwe samenwerking, goede afspraken en degelijke communicatie kunnen leerlingen van Campus Van Eyck in Maaseik ook in het gewone onderwijs hun diploma behalen.

Via het systeem van een aantal uren vrijstelling van de lessen kunnen de jonge tennissers zich toeleggen op een doorgedreven training op de Limburgse Tennis Academie (LTA). Dankzij extra begeleiding op maat en begeleide zelfstudie op school kunnen de leerlingen ook nog hun trainingen afwerken. In een afsprakennota worden de voorwaarden vastgelegd door alle betrokken partijen.

Hierbij is het van belang dat de schoolresultaten ook besproken worden met LTA en afhankelijk van het niveau ervan worden de trainingen aangepast. Deze flexibiliteit van beide kanten zorgen ervoor dat de leerlingen verder kunnen gaan op de dubbele weg die zij gekozen hebben.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *