Veel interesse op het inspiratiemoment rond erfgoed

Onlangs kwamen er een 150-tal mensen opdagen voor het inspiratie- en netwerkmoment Erfgoed in het Bocholter brouwerijmuseum.

Het Bocholter Brouwerijmuseum vormde het prachtige erfgoeddecor van deze dag waar zowel vrijwilligers als professionelen uit de sector inspiratie konden opdoen over erfgoed. Fijne ontmoetingen en boeiende verhalen maakten het een geslaagde dag, aldus de organisatoren die aangekondigd hebben een nieuwe editie te gaan plannen.

Deze dag werd georganiseerd door IOED Lage Kempen in samenwerking met de gemeente Bocholt, FARO, Herita, IOED Kempen en Maasland, Monumentenwacht Limburg, Provinciaal Centrum voor Cultureel Erfgoed en Erfgoedcel Mijn-Erfgoed en dit voor de erfgoedactoren van Noord- en Midden-Limburg.

Foto: Fotoclub Fodi De Kroon

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.