Vitamine K… welkom in het warme Kinrooi

De voorbije weken kon niemand in Kinrooi er nog om heen. Vitamine K is in de gemeente neergestreken en alle inwoners zullen het geweten hebben. Maar wat is het nu eigenlijk? Vitamine K is een wandel- en loopevenement dat op zondag 20 oktober 2019 zal plaatsvinden op de Agropolis-site in Kinrooi. Men kan er nog steeds bij zijn als men van bewegen, gezondheid of gezelligheid houdt !

Vitamine K is een initiatief van de gemeente voor de ondernemers en bedrijven. In het kader van gezondheid op de werkvloer heeft een promoteam de afgelopen weken een sterke campagne gevoerd om zoveel mogelijk ambassadeurs binnen de Kinrooise ondernemingen te werven.

Dat ambassadeurschap is tweeledig: enerzijds zijn zij het uithangbord van Vitamine K en voeren zij samen met het gemeentebestuur promotie om zoveel mogelijk inschrijvingen binnen te halen. Anderzijds worden zij ook actief aangemoedigd om zelf met een team deel te nemen op 20 oktober.

Ook voor de verenigingen heeft de gemeente iets moois in petto. De verenigingen die tijdens het evenement een handje helpen, worden daarvoor beloond met een deel van de opbrengst. Daarnaast gaat de opbrengst naar Sint-Vincentius Maaseik-Kinrooi, een lokaal goed doel van de Warmste week.

Sportievelingen, actieve en passieve genieters. Iedereen kan deelnemen aan Vitamine K: van een halve marathon voor de echte atleten tot 5 km voor de recreanten en zelfs kidsruns (drie afstanden) voor de allerkleinsten. Is lopen niet je ding? Dan kies je voor de wandeling en maak je kennis met mooie plekjes in Kessenich en Geistingen. Kortom, er is voor ieder wat wils.

Bent u zelf nog een Kinrooise ondernemer en wenst u ook een bezoekje van het promo te ontvangen? Stuur dan snel een mail naar sport@kinrooi.be. Wil je dit prachtevenement voor het goede doel in het warme Kinrooi niet missen? Schrijf je dan snel in via www.kinrooi.be/vitamine-K !

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *