Vluchtpoging bromfietser uit Kinrooi zonder resultaat

Een 26-jarige bromfietser uit Kinrooi heeft maandagochtend in Dilsen-Stokkem na aangereden te zijn, een poging ondernomen om te vluchten.

De bromfietser werd omstreeks 07.50 uur aangereden door een 49-jarige automobiliste op de Rijksweg. Deze automobiliste reed op de Rijksweg in Dilsen-Stokkem, toen ze het terrein van een garage wilde opdraaien. Door de geparkeerde wagens naast de Rijksweg zag ze de twintiger niet aankomen en er volgde een botsing.

De bromfietser kwam ten val, maar probeerde weg te vluchten. Hij bleek echter te zwaargewond. Dat hij wilde ontkomen had wellicht te maken met het feit dat de bromfiets opgevoerd was, geen kenteken had en niet verzekerd bleek te zijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *