VZW Jeugdzorgcentrum Kinrooi-Maaseik-Bree erkend als goede doel van de Warmste Week

De landelijke eindejaar actie ‘De Warmste Week’ heeft het Jeugdzorgcentrum Kinrooi-Maaseik-Bree officieel erkend als goede doel. “We zijn enorm fier dat dit is gebeurt”, aldus directeur Jan Vandeberg van de organisatie.

De vzw Jeugdzorgcentrum biedt professionele maatzorg aan kinderen, jongeren en hun context die een moeilijke opvoedings/leefsituatie doormaken. “Het zijn de extra’s waarvoor we een oproep plaatsen om ons te steunen”, zo vertelt Jan Vandeberg. “Organisaties die acties plannen rondom ‘De Warmste Week’ kunnen nu ook ons als goed doel gaan steunen”, zo klinkt het.

Organisaties die het Jeugdzorgcentrum gaan steunen kunnen rekenen op een warm onthaal bij Jan Vandeberg. “Wij voorzien alvast een leuke verrassing voor alle initiatieven ten voordele van onze organisatie”, zo besluit directeur Jan Vandeberg.

Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met het Jeugdzorgcentrum vzw.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *