Werkzaamheden aan De Burg in Hamont

 

Op maandag 28 oktober starten de werken aan de Burg in Hamont. Klinkers in verkeersplateau’s worden vervangen door asfalt. Dit omwille van diverse verzakkingen en om toekomstige geluidshinder te voorkomen. Afhankelijk van de weersomstandigheden zullen de werken een week duren.

De werkzaamheden kaderen in het buitengewoon onderhoud wegen. De weg zal in beide richtingen afgesloten zijn. Bewoners kunnen tijdens de werken hun woning niet met de auto bereiken. Parkeren kan aan PC De Burg en het oud kerkhof. Ook aan de kerk kan men de auto parkeren, maar wel slechts vanaf donderdag omwille van de kermis.

Gelijktijdig met de vervanging van klinkers door asfalt zullen er ook rioleringswerken zijn. Het voetpad is daardoor op sommige plaatsen niet toegankelijk. Dit kadert in het buitengewoon onderhoud van de riolering. Daarbij worden kleine defecten hersteld die men in de loop der jaren vast stelden. In de toekomst staan er nog meerdere werkzaamheden op de planning.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.