Dilsen-Stokkem ondertekent het SAVE-charter Steden & Gemeenten

De vzw Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) tracht via het ‘SAVE-charter Steden & Gemeenten’ zoveel mogelijk steden en gemeenten te betrekken bij haar strijd voor meer verkeersveiligheid. Met dit charter wenst OVK lokale besturen blijvend aan te sporen een beter en veiliger mobiliteitsbeleid te voeren. Dit in het bijzonder op plaatsen waar kinderen en jongeren vaak aan het verkeer deelnemen, opdat er geen (jonge) verkeersslachtoffers zouden vallen.

Dilsen-Stokkem kent een uitgebreid onderwijsnetwerk, met dus ook heel wat schoolomgevingen. Het belang van verkeersveiligheid en aandacht voor voetgangers en fietsers kan daarom niet genoeg onderstreept worden.

Op woensdag 6 november om 10.00 uur zal het stadsbestuur van Dilsen-Stokkem daarom het SAVE-charter Steden & Gemeenten officieel ondertekenen. Deze ondertekening vindt plaats in de leeszaal van de bibliotheek van Dilsen-Stokkem.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *