De 31ste Halve van Ell

Voor de 31e keer staat hij op de hardloopkalender, De Halve van Ell! Zondag 24 november 2019 om exact 10.30 worden de drie grotere afstanden (7,9 – 12,5 en 21,1 km) ‘weggeschoten’ door een prominente Leudaller of Leudalster.

De afstanden voeren elk over één grote ronde, waarbij bij de 21 km de kernen Ell, Haler, Neeritter, Ittervoort en Hunsel worden aangedaan. De parcoursen zijn verkeersvrij of verkeersluw en voeren door het prachtige buitengebied van de genoemde kernen, maar ook dwars door Ell, Neeritter en Hunsel. Klein gedeelte (enkele honderden meters) is onverhard. Verkeersregelaars zorgen voor de veiligheid.

De startplek is op de Ellerweg ter hoogte van de brug over de A2.

Uniek is het, dat dit evenement al de jaren dat het georganiseerd wordt volledig steunt op vrijwilligers van de eigen vereniging, LG De Grenslaupers, en daarbuiten.

Verwachting is, dat er ongeveer 500 – 600 deelnemers aan de start staan uit alle winstreken van Limburg, maar ook uit diverse andere Nederlandse provincies, België en Duitsland. Het veld is een ‘breedteveld’, dat wil zeggen, geen toplopers die zeer snelle tijden neerzetten, maar vooral deelnemers die voor hun plezier en eigen kunnen de afstanden afleggen. Geen startgelden, geen ‘hazen’, geen lopers-privileges!

Inschrijf locatie op de dag zelf: Eetcafé ‘De Prairie’, Sebastiaanstraat 51, Ell. Starttijd 7,9 / 12,5 en 21,1 km, 10:30 u. op ongeveer 350 m van de inschrijflocatie. De 1,1 km voor de jeugd start vlak voor het inschrijflokaal om 10.40 uur.

Voor iedere deelnemer is er na afloop een leuke herinnering en onder de voorinschrijvingen worden een groot aantal tombolaprijzen verloot. Er is goede verzorging onderweg.
Voorinschrijven t/m 17 november 2019 via www.inschrijven.nl Inschrijven voor groepen van minimaal 11 personen (met korting) is ook mogelijk via: halvemarathon@degrenslaupers.nl.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *