Grondverzakking Merisstraat Bree

Wegens een grondverzakking die gevaarlijk is voor doorgaand verkeer is de Merisstraat in het centrum van Bree tijdelijk afgesloten totdat de situatie is opgelost. Het gat is afgedekt met Nadarhekken. Fluvius is op de hoogte en voert de herstelling zo snel mogelijk uit.

Mensen die parkeerplaatsen hebben in de Merisstraat, wordt aangeraden om niet in- of uit te rijden langs of over de verzakking omwille van veiligheidsredenen. Het gat ziet er oppervlakkig uit, maar er is effectief een diepe wegverzakking onder de beklinkering.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *