Koninklijke onderscheiding voor Marie-Michèle Stokbroeks

Vlag Nederland

Uit handen van burgemeester Jos Heijmans ontving mevrouw M.M.C.F. Stokbroeks op donderdag 7 november 2019 een Koninklijke onderscheiding. Dit gebeurde tijdens de raadsvergadering waarin zij afscheid nam als raadslid. Zij kreeg de versierselen uitgereikt die horen bij de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Mevrouw M.M.C.F. (Marie-Michèle) Stokbroeks woont in de wijk Keent in Weert.

Mevrouw Stokbroeks was wethouder in de gemeente Weert in de periode 2002-2006 namens twee partijen: D66 en de Weerter Aktie Partij (WAP). Haar portefeuilles waren onderwijs/educatie, minderheden, sport en coördinerend wethouder Keent Kiest Kwaliteit.

Vanaf 2006 was zij lid van de Weerter gemeenteraad. De hele periode was zij lijsttrekker en fractievoorzitter, lid van de agendacommissie, het fractievoorzittersoverleg en de vertrouwenscommissie. In de raadscommissies had mevrouw Stokbroeks vooral als aandachtsgebieden welzijn, onderwijs, cultuur, volksgezondheid en sport.

Verder is mevrouw Stokbroeks al jaren bestuurslid van de carnavalsvereniging ‘Wi-j Vae Heite Zul Djae Noeets Weite’.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *