TISM Bree organiseert eigen Warmathon

TISM school Bree

TISM Bree organiseert een eigen Warmathon. Jaarlijks doet de school normaal mee aan de Warmathon die StuBru organiseert ten voordele van heel wat goede doelen. Omdat deze, voor de provincie Limburg, op 23 december in Beringen gepland staat en de schoolleiding vreest dat er maar een beperkte opkomst van leerlingen en -krachten van de Breese school zal zijn, organiseren ze de Warmathon rond en binnen de schoolmuren.

Op woensdag 20 november (10.00 uur) zullen de eerstegraadsleerlingen rondjes – die ze via een sponsorkaart laten sponsoren – kunnen lopen. Ze steunen daarbij het begeleidingscentrum Sint-Elisabeth in Wijchmaal. In aanloop van 20 november zullen de leerlingen ook kunnen mee doen aan een quiz, plaatjes aanvragen etcetera.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *