11 – november – viering en Te Deum in Bree

Vrijthof Bree

Op maandag 11 november huldigt het stadsbestuur van Bree de Breese oorlogsslachtoffers van de Eerste Wereldoorlog. De stoet verzamelt om 09.15 uur aan de Hoogstraat ter hoogte van de winkel van Madame Ohh.

Daarna vertrekt ze naar de kapel van het Stadhuis, waar om 09.30 uur de Eucharistieviering begint. Hierna volgt het huldebetoon aan de monumenten van de gesneuvelden en volgt een drink in De Barrier in Gerdingen.

Het Te Deum, ter gelegenheid van het feest van de Dynastie, vindt plaats op zondag 17 november om 09.30 uur in de Onze-Lieve-Vrouw van het Heilig Hart kerk op de Vostert.

In november schenkt het stadsbestuur van Bree extra aandacht aan de campagnes van 11.11.11. Dit jaar zetten ze changemakers in de kijker. Changemakers streven naar een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *