Verbondenheid via dialectmis in Kessenich

De jaarlijkse 11-novemberviering in de gemeente Kinrooi kreeg dit jaar een bijzonder tintje doordat er een dialectmis van was gemaakt. Het werd een mooie viering in de Sint-Martinuskerk van Kessenich waarbij bijna 300 mensen aanwezig waren om samen te herdenken, mee te vieren en mee te zingen.

Je voelde verbondenheid, waardering en respect. Kruisheer Roger Janssen ging voor in de viering en aan het einde waren er enkele korte toespraken. Daarna trok men naar het Heilig Hart-beeld, het monument voor de Kessenichse gesneuvelden, onderaan de bergruïne waar de kransen werden gelegd. De viering werd afgesloten met een gezellig samenzijn in de Sjöttekamer.

Foto’s: Ludo Vanderhoven

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *