GU10 van FC Maasland NO speelt gelijk tegen Peer SV

Zondagochtend 10 november, grijs en somber, gevolgd door opklaringen en zonneschijn. De aangekondigde metafoor van de wedstrijd voor de U10 van FC Maasland NO. Het eerste kwartier verliep erg moeizaam voor de mannen van coach Peter Janssen. Het stond al snel 6-1. De hoogste tijd voor de trainer om iedereen eens wakker te schudden en met succes. De toppers van Maasland zetten veel meer druk en begonnen keurige aanvallen op te zetten.

Er werd veel meer inzet getoond en Peer kwam nauwelijks nog over het midden. Doelpunten bleven nagenoeg uit.

Ook tijdens het 3de kwartier gingen we verder op dit élan. We konden nog 2 keer scoren, maar moesten er ook nog 1tje slikken. Tussenstand 7-3 In het laatste kwartier drukten de Kinrooise kanjers door. Er werd enkel nog gevoetbald op de helft van de tegenstander, die het steeds moeilijker kreeg. Uiteindelijk werd het nog 7-7, hoewel er nog stiekem een overwinning had ingezeten, maar de paal en de keeper lieten het niet toe.

De toppers van dienst, Riley Deckers, Jelle Craeghs, Kris Konings, Wassim Bousfia, Milan Janssen, Jasper Vande Reyd, Arne van Kuiyk, Jules Knippenberg, Jort van Kuiyk en Jarne Saelemans hebben zich kranig geweerd.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *