Wijkcoördinatoren Muziek bij de Buren Weert

Op zondag 2 februari vindt in Weert de eerste editie van Muziek bij de Buren plaats. Tijdens het muzikale evenement worden deelnemende muzikanten gecombineerd met de gemoedelijke omgeving van Weerter huiskamers. Een enthousiast team aan lokale wijkcoördinatoren gaat aan de slag met het organiseren van het bijzondere festival.

Muziek bij de Buren is hét evenement dat toont wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. In diverse woonkamers kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Weert en maak je, binnen de intieme sfeer van de huiskamers, kennis met al het moois wat Weert op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Weerter muzikaliteit en gastvrijheid.

Om de organisatie van Muziek bij de Buren te voorzien van een Weerter glanslaagje is een lokaal team van muziekliefhebbers aan de slag gegaan. Bart Janssen, enthousiast saxofonist en bestuurslid van Harmonie Weert-Zuid, is wijkcoördinator van de zuidelijke wijken. Het centrum en omliggende wijken worden begeleid door Patrick Smeets, initiatiefnemer van muzikaallimburg.nl, en de wijken aan de noordzijde krijgen steun van Sander Bus, eigenaar van Ambiance Events en stadscoördinator van Muziek bij de Buren Weert. Het team wordt ondersteund door Sander Hoeben als popcoördinator van Weert en algemeen coördinator van Muziekcentrum De Bosuil.

Enthousiaste inwoners van Weert kunnen zich vanaf nu opgeven als huiskamer, muzikant, of als beide! Inschrijven kan tot 1 december via www.muziekbijdeburen.nl. Hierna buigt de lokale organisatie zich over een passende combinatie van muzikanten met locaties.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *