45 jaar Klub Musette

Dit jaar bestaat accordeonclub Klub Musette, onder leiding van Peter Weda, 45 jaar. Deze bijzondere verjaardag werd gevierd in het weekend van 9 en 10 november. Op zaterdagavond luisterden ze de eucharistieviering in de parochiekerk van Stokkem op. Zondagnamiddag was er een accordeonhappening waarbij naast Klub Musette zelf nog 4 andere accordeonverenigingen optraden.

Het feestweekend werd ingezet met de opluistering van de eucharistieviering in de mooie parochiekerk van Stokkem. Het was geen gewone eucharistieviering, maar er was ook de keizerinstallatie van de Koninklijke Schutterij St-Elisabeth. Dit maakte het geheel nog mooier.

Na de dienst werden de feestelijkheden verdergezet tijdens een heerlijk diner bij Jacky waarbij onder de aandacht werd gebracht dat het 50-jarig bestaan snel dichterbij komt en het volgende aandachtspunt wordt.

Op zondag stond de accordeon centraal tijdens de accordeonhappening. 4 accordeonverenigingen brachten de mooiste accordeonnummers en konden rekenen op een continue, massale belangstelling. Vervolgens was het de beurt aan Klub Musette zelf, die een aangepast repertoire ten gehore bracht met heel wat nieuwe nummers, geschreven door Peter Weda zelf.

Om de happening af te sluiten was er nog een optreden van Duo Whenever. Dat was een schot in de roos, er werd volop gedanst en meegezongen. Tot spijt van vele fans kwam ook aan dit optreden een eind en kon Klub Musette terugblikken op een geslaagd verjaardagsweekend.

Foto: Patrick Vanhollebeke

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *