Kinrooise burgemeester en schepenen koken voor vrijwilligers

Zondag 17 november heeft burgemeester Jo Brouns van de gemeente Kinrooi samen met de schepenen Mark Hoedemakers, Peter Nies, Anita Meerten, Wim Rutten en Sylvie Henckens een maaltijd gepresenteerd voor diverse vrijwilligers binnen de gemeente.

“Het gaat hier over het goud binnen onze gemeente”, aldus burgemeester Jo Brouns in een reactie. Dit jaar mochten de Rode Kruis vrijwilligers, het team van KOTK, de Maasstewards, de gemachtigde opzichters en de vrijwilligers van de gemeentelijke activiteiten de benen onder de tafel steken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *