Infomarkt over werken hoogspanningslijn Elia

Elektriciteit stroom energie

Vanaf 2021 plant Elia werken aan de bestaande hoogspanningslijn over de gemeente Kinrooi. Op donderdag 5 december is er een infomarkt waarbij de firma meer uitleg geeft over dit project. 550 betrokken buurtbewoners kregen een persoonlijke uitnodiging voor deze avond.

Op 5 december 2019 organiseert Elia een infomarkt in het cafetaria van sporthal De Schans (Nelisveld Kinrooi) om geïnteresseerden te informeren over deze toekomstige versterkingswerken aan de bestaande 380kV-hoogspanningslijn tussen hoogspanningsstations Massenhoven (Zandhoven) en Van Eyck (Kinrooi).

Deze werken zijn nodig om de toename van elektriciteitsstromen beter te organiseren en om meer elektriciteit uit te wisselen met Nederland. De hoogspanningslijn Massenhoven-Van Eyck is 92 km lang en overspant 15 gemeenten in de provincie Antwerpen en Limburg.

Tijdens de infomarkt geeft Elia graag meer uitleg over het doel, de timing, de werkzaamheden en de mogelijke hinder van het project. De projectverantwoordelijken zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden. Op de website www.elia.be/projecten vindt u meer informatie over het project Massenhoven-Van Eyck. Geïnteresseerden zijn doorlopend welkom van 18.00 tot 20.00 uur tijdens de infomarkt op 5 december 2019 .

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *