Teije Creemers door naar finale TVK

Teije Creemers is door naar de finale van het Tiener Vastelaovend Konkoers (TVK). In Beegden deed de jonge zanger uit Molenbeersel mee aan de voorronde voor het TVK. De jury was zichtbaar onder de indruk en gaf Teije aan dat hij door was.

De finale zal op 25 januari in Steyl plaatsvinden.

Het is voor de eerste maal dat kandidatenuit Belgisch-Limburg ook mee mogen doen. “Het TVK breekt met tradities en stelt Limburgs leukste liedjesconcours open voor heel Limburg, zowel aan de linker- als aan de rechterzijde van de Maas”, zegt de organisatie.
Het liedjesconcours werd elf jaar geleden bedacht door de toen twaalfjarige Melanie Jennes uit Doenrade. Ze vond dat er ook een equivalent van het LVK moest komen speciaal voor tieners. Inmiddels is ze mede-organisator en heeft ze voorgesteld om ook Belgisch-Limburg te betrekken bij de eerste jubileumeditie van het liedjesfestijn.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *