Maaseiker winterbar opent vandaag

EISBEAR Winterbar zal vandaag in Maaseik gaan openen. Precies zoals in Oostenrijk; van jachttrofeeën tot houten skilatten en traditionele koebellen aan de muur. Aan elk detail werd gedacht, maar bovenal aan het overbrengen van die rasechte, pure sfeer en ambiance ‘aus den Bergen’.

Bij EISBEAR Winterbar draait alles om die gekende Gemütlichkeit, waarbij sfeer en gezelligheid centraal staan. “De halve liters bier, schnapps en zwierige bediening door Heidi in Dirndl of Hans in Lederhosen nemen je direct mee op sleeptouw”, zegt Kris Vanhoyland, de man achter EISBEAR.

De komst van EISBEAR Winterbar is een win-win situatie voor de stad en de hele regio. “Wij stellen als bestuur deze prachtige almhut op bepaalde dagen gratis ter beschikking aan onze plaatselijke verenigingen en ondernemingen. Zo kunnen zij ook winterse activiteiten organiseren en meegenieten van EISBEAR Winterbar. Met deze gezellige winterbar op Kloosterbempden en de schaatsbaan op ons mooie marktplein, willen we Maaseik doen bruisen tijdens het eindejaar”, zegt schepen van Lokale Economie van de stad Maaseik, Marc Vereecken.

EISBEAR MAASEIKopent vandaag en zal tot en met zaterdag 14 maart 2020 te vinden zijn bij Kloosterbempden. De bar is wekelijks geopend van donderdag tot en met zaterdag en diverse feestdagen (telkens van 20.00 tot 03.00 uur in het weekend).

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *