Bocholtenaren bezochten kermis van zusterstad Duits Bocholt

Op zaterdag 19 oktober 2019 verwelkomde plaatsvervangend burgemeester Reiner Bones van Duits Bocholt een groep van ongeveer 60 mensen uit Belgisch Bocholt.

De groep werd door Bones ontvangen in het Europahaus voor een lunch, waarna ze een bezoek brachten aan de grote kermis van onze partnerstad. De gemeente Bocholt organiseert deze uitstap om de 2 jaar. Zo kunnen Bocholtenaren kennis maken met de zusterstad. Voor veel deelnemers was dit trouwens niet de eerste keer dat ze naar Duits Bocholt gingen.

Na een regenachtige namiddag vertrok de bus ’s avonds terug naar Bocholt in België. Volgend jaar organiseert de gemeente Bocholt weer een uitstap: dan brengen we een bezoek aan de kerstmarkt van Duits Bocholt.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.