Fluvius optimaliseert het gasnetwerk in Hamont-Achel

Om het gasnetwerk in Hamont-Achel te optimaliseren start Fluvius met de aanleg van een nieuwe middendruk gasleiding. Vanaf dinsdag 12 november zal er in verschillende fases gewerkt worden in de Sleutjes, Kloosterstraat, Vlasstraat, Groenstraat, Inkensven en Graanstraat. De eerste fase, het traject Sleutjes – Kloosterstraat, zal duren tot eind december.

De werken starten aan de gascabine in de Sleutjes ter hoogte van de tennisclub. Hierna gaat het via de Sleutjes naar de Kloosterstraat tot het kruispunt met de Vlasstraat. Tijdens deze periode zal er enkel éénrichtingsverkeer mogelijk zijn. Het éénrichtingsverkeer tussen de Sleutjes en de Vlasstraat is voorzien in de richting van de Vlasstraat. Op die manier kunnen de werken veilig verlopen. Begin volgend jaar zal er verder gewerkt worden in de Vlasstraat en de Groenstraat om daar de spoorweg te kruisen en verder te gaan via Inkensven tot aan de Graanstraat. De aannemer doet zijn uiterste best om de hinder tijdens deze periode te beperken.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *