Geen treinen op traject Sittard-Roermond en Roermond-Swalmen

Overweg wacht spoor trein

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er vanaf donderdag 21 t/m zondag 24 november op verschillende trajecten rondom Roermond geen treinen. Arriva en NS bieden vervangend busvervoer.

Op donderdag 21 november rijdt er geen stoptrein van Arriva tussen Echt en Roermond (RS12). Van donderdag 21 november t/m zondag 24 november rijdt Arriva geen treinen (RS11) tussen Roermond-Swalmen en in diezelfde periode rijdt de NS geen intercitytreinen tussen Roermond-Sittard. Van vrijdag 22 november t/m zondag 24 november rijden er ook geen stoptreinen van Arriva (RS12) op het gehele traject tussen Sittard en Roermond. Reizigers kunnen gebruikmaken van trein vervangende bussen.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.