Herstart Walkino Bree van korte duur

De herstart van filmzaal Walkino in Bree is van korte duur geweest. Medio september kondigde Paul van den Dungen aan nieuw leven te blazen in de theaterzaal, deze week maakte hij bekend dat het hem niet gelukt is en de deuren zal sluiten.

“Met pijn in het hart moet ik jullie mededelen dat het mij niet gelukt is om Cinema Walkino te redden”, zo reageert hij. “Vanaf het begin was duidelijk dat dit geen gemakkelijke klus zou zijn”, aldus van den Dungen. Hij stelde zich enkele doelen.

“Ik moet nu concluderen dat ik deze doelen niet gehaald heb en zoals het er naar uit ziet ook niet zal gaan halen op korte termijn”, vervolgt hij.

Op Facebook is ene groep actief onder de naam ‘Red Walkino’ om te zorgen dat de cinema voor Bree behouden kan blijven. De insteek hierbij is om met behulp van vrijwilligers te trachten een doorstart te maken. “Deze groep wens ik oprecht veel succes”, zo besluit Paul van den Dungen.

Foto: Facebook Walkino

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Eén reactie op “Herstart Walkino Bree van korte duur”

  1. Echt jammer. Het is fijn om een cinema in Bree te hebben. Ik had gehoopt…en ook ben ik daar best vaak geweest….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.