Huiskamerfestival Muziek bij de Buren start in Weert

Partituur bladmuziek

Een gloednieuw muzikaal festival landt in Weert. In navolging van diverse steden in het land vindt zondagmiddag 2 februari 2020 voor de eerste keer huiskamerfestival Muziek bij de Buren in Weert plaats.

Muziek bij de Buren is hét evenement dat toont wat de stad te bieden heeft aan opkomend en gearriveerd muzikaal talent. In diverse woonkamers kun je luisteren naar optredens van lokale muzikanten; van jazz tot klassiek en van singer-songwriter tot elektronische beats. Tijdens Muziek bij de Buren ontmoet je de inwoners van Weert en maak je, binnen de intieme sfeer van de huiskamers, kennis met al het moois wat Weert op muzikaal vlak te bieden heeft. De optredens zijn vrij toegankelijk zodat iedereen onbeperkt kan genieten van de Weerter muzikaliteit en gastvrijheid.

Muziek bij de Buren is gestart zodat muzikanten nieuw publiek ontmoeten en inwoners elkaar beter leren kennen. Dankzij social media staat iedereen constant in contact met de hele wereld, maar vaak kennen we onze eigen buren niet eens. Daar wil Muziek bij de Buren verandering in brengen. Door de intieme setting van de huiskamers ontstaat persoonlijk contact tussen de muzikant, de huiseigenaar en de bezoekers. Bezoek aan één van de optredens geeft gegarandeerd een blijvende herinnering aan een warm onthaal van gastvrije en muzikale stadsgenoten.

Meedoen

Enthousiaste inwoners van Weert kunnen zich vanaf nu opgeven als huiskamer, muzikant, of als beiden! Inschrijven kan tot en met 1 december

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *