Inbraak bij juwelier op video vastgelegd

Bij een juwelier op de Bergerstraat in Neeroeteren is een brutale inbraak op video vastgelegd.

Te zien is hoe twee volledig in een witte overall met hoofddeksels het pand binnen komen en met een zaklamp in de mond beginnen de winkel te plunderen. Eén van de dieven heeft een breekijzer in zijn hand. “Het ergste is nog dat onze 17-jarige dochter op het moment van de inbraak alleen thuis was en zich moest verstoppen”, zo vertellen de ouders.

De etalagekasten worden zorgvuldig leeggeroofd en de juwelen verdwijnen in zakken die de inbrekers bij zich hebben. De inbraak, die net iets langer dan één minuut duurt, is door de beveiligingscamera in de winkel vastgelegd. Deze vond plaats zaterdagavond 17 november omstreeks 19.45 uur. De juwelier heeft de beelden vrijgegeven. De politie onderzoekt de zaak.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *