Koppenlopen op rommelmarkt in Lanklaar

Zondag 24 november was het bij momenten koppenlopen in sporthal De Vrietsel in Lanklaar. Meer dan 500 bezoekers zakten er af voor de rommelmarkt ten voordele van zaalvoetbalclub ZVK Sportwereld Lanklaar. Een absolute recordopkomst.

Al zo’n 25 jaar organiseert de club ieder halfjaar een rommelmarkt. Tientallen standhouders zakken dan af naar Lanklaar. Door het succes zitten niet alleen binnen, maar ook voor de sporthal enkele standhouders. Jaar na jaar blijft het volk toestromen. Niet alleen om te zoeken naar spullen, maar ook om gezellig iets te drinken, te eten of om gezellig een praatje te slaan. De volgende editie vindt plaats in het voorjaar van 2020.

Foto: Brent Beckers

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *