Liberty Tour Echt-Susteren

In het weekend van vrijdag 17 tot en met zondag 19 januari 2020 wordt er in de gemeente Echt-Susteren op feestelijke wijze met tal van activiteiten aandacht geschonken aan de bevrijding van de gemeente,75 jaar geleden.

Op zondag 19 januari 2020 staat tijdens de middaguren een indrukwekkende Liberty Tour op het programma met deelname van ca 50 oude legervoertuigen (Jeeps, Dodges, trucks, motoren etc.) uit de Tweede Wereldoorlog en een gezelschap geallieerde/Duitse re-enactors. Deze historische stoet trekt langs alle kerkdorpen in onze gemeente.

De route en verwachte doorkomsttijden volgen nog. Vertrek en aankomst van de stoet is op de Nieuwe Markt in Echt. Bij aankomst van de stoet in Echt sluiten een Sherman Tank en muziekgezelschappen aan. Op de Nieuwe Markt worden de voertuigen op feestelijke wijze voorafgegaan door een Schotse pipeband, waarna de voertuigen in opstelling getoond worden.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *