Luisteren naar moerasverhalen via een app

Woutershof Hopper jeugdverblijf

Hoe zag het grote moeras tussen België en Nederland er vroeger uit? Wat is er nog van over en waarvoor dient het moeras nu nog? Vanaf dit jaar kun je die ‘moerasverhalen’ beluisteren en bekijken via een nieuwe app.

De start van de app wordt gevierd met een mysterieuze avondlijke dwaallichtjestocht op zaterdag 23 november. Gestart wordt vanaf Woutershof in Molenbeersel. Daar krijgen deelnemers een paar gratis oortjes, zodat men tijdens het wandelen naar de ‘moerasverhalen’ kan luisteren.

Tussen 17.00 en 21.00 uur kan je vertrekken. Aanmelden is niet nodig. De wandeltocht is 3,8 km lang.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *