Land van Horne MTB Toertocht trekt weer door Weert

TWC Weert is een Toer- en WielerClub uit Weert en die organiseert op zondag 10 november na het enorme succes van de voorgaande jaren wederom de Land van Horne MTB Toertocht Deze tocht is geschikt voor recreatieve en sportieve fietsers op een ATB- of MTB-fiets voor zowel mannen, vrouwen en kinderen.

Deelnemers kunnen kiezen uit de volgende afstanden 20 km (kidsroute), 30 km, 40 km, 55 km en de uitdagende 65 km. In de Tungelerwallen is weer een gezellige rustplaats ingericht met gratis versnaperingen. Ook het Wings team van Red Bull is weer aanwezig om de deelnemers weer vleugels te geven.

De route verloopt door de mooie natuur die, Weert rijk is en heeft als letterlijk en figuurlijk hoogtepunt de beklimming van de voormalige vuilstort Delbroek in Altweerterheide. Nieuw dit jaar de beklimming van de Cuijpersberg.

Deelnemers kunnen zich inschrijven vanaf 8:30 uur tot 10:30 uur bij Partycentrum De Sluis Industriekade 58 Weert. Inschrijfgeld: € 6,00 en voor NTFU leden € 5,00 (Scan to go aanwezig). Jongeren tot 16 jaar kunnen gratis deelnemen.

Op de inschrijfplaats zijn voldoende parkeerplaatsen en een bewaakte fietsenstalling aanwezig.

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest
Share on whatsapp
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *