Nieuwe bewonersstickers in Bree

Parkeerschijf parkeren blauwe zone

Het stadsbestuur van Bree hernieuwt binnenkort de bewonersstickers. Inwoners die in de blauwe zone wonen en al een sticker hebben, kunnen vanaf 6 november een nieuwe sticker afhalen bij de Centrale balie van het stadhuis. Dit kan op maandag, woensdag en donderdag van 14.00 tot 16.00 uur en op dinsdag van 14.00 tot 18.00 uur.

Stickers afhalen kan eveneens op zaterdag 23 en 30 november en 7 en 14 december, tussen 10.00 en 12.00 uur. Let wel, men kan op deze momenten enkel je sticker komen afhalen. Alle andere vragen of aankopen behandelt men graag tijdens de reguliere openingsuren van de Centrale balie.

De bewonersstickers zijn af te halen tot en met 31 december 2019. Denk eraan om het inschrijvingsboekje van de wagen en de identiteitskaart van de eigenaar mee te nemen. In geval van leasing brengt men ook een werkgeversbewijs mee.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.