Pater Sangersprijs uitgereikt aan Van Eyckplatform Maaseik

De Pater Sangersprijs is afgelopen vrijdag 8 november uitgereikt aan de leden van het Van Eyckplatform Maaseik. Samen met de Pieter Bruegelkring Peer werd de prijs uitgereikt aan het Stadhuis van Maaseik.

Het initiatief komt voort uit de grensoverschrijdende vereniging de Maasketen Jan van Eyck en is vernoemd naar de bekende Kruisheer Willem Sangers zaliger, die op cultureel en heemkundig vlak mensen over de landsgrenzen heen enthousiast en gedreven liet en zelfs laat samenwerken.

Deze prestigieuze onderscheiding ondersteunt vrijwillige culturele samenwerkingsverbanden die een dynamisch en grensoverschrijdend activiteitenpalet realiseren.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
WhatsApp

OOK INTERESSANT

(HETZELFDE ... MAAR TOCH ANDERS)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.